Kitesurf Cursus

Kitesurfen is onze passie en dat merk je in iedere kitesurf cursus!

Kitesurfen is een sport waarmee veilig mee moet worden omgegaan en daarom geven wij in onze Kitesurfschool alleen privé-kitesurf cursus of semi-privé kitesurf cursus(twee personen), omdat dit volgens ons de beste en de veiligste methode is om het kiten pas echt goed onder de knie te krijgen. Daarom is het ook belangrijk dat je altijd eerst een kitesurf cursus volgt waarbij je ondersteund wordt door professionele kitsurf instructeurs. Tijdens onze kitesurf cursus leer je op een professionele manier hoe je het veiligst kunt kiten, en hoe je moet handelen tijdens de verschillende omstandigheden op het water.

[row cols_nr=”2″]

[col size=”6″]

[icon type=”circle” size=”big” name=”e-users”]

2 studenten per kitesurf cursus

Dit optimaliseert jouw tijd, maximaliseert jouw leerproces en geeft jou 100% tevredenheid. Op koude dagen is dit comfortabeler en prettiger voor jou omdat je minder tijd wachtend in het water doorbrengt. Kleine groepjes zijn perfect om op je eigen tempo te leren kitesurfen.

[/col]

[col size=”6″]

[icon type=”circle” size=”big” name=”e-graduation-cap”]

Gratis IKO Certificaat

Aan het eind van elke kitesurf cursus ontvang je een IKO Member Card dat jouw behaalde niveau aangeeft. Heb je plannen om ergens materiaal te huren, dan kun je dit pasje wereldwijd gebruiken om je niveau aan te tonen.

[/col]

[/row]

[row cols_nr=”2″]

[col size=”6″]

[icon type=”circle” size=”big” name=”headphones”]

Kitesurf cursus met Walkie Talkie

Het gebruik van een Walkie Talkie tijdens de kitesurf cursus geeft het extra voordeel dat je altijd en continue tips en aanwijzingen krijgt. Zowel tijdens het body draggen, de eerste meters op het board of het relaunchen van de kite. Wij lopen natuurlijk dicht bij je in het water, maar met de Walkie Talkie sta je ook altijd nog in direct contact met je instructeur.

[/col]

[col size=”6″]

[icon type=”circle” size=”big” name=”camera”]

Fotos van jouw kitesurf cursus

Bij Kitearena krijg je na de kitesurf cursus de foto’s toegestuurd die wij tijdens de les op het water van jou hebben gemaakt. Zo kun je direct jouw succes zien en delen.

[/col]

[/row]

[row cols_nr=”2″]

[col size=”6″]

[icon type=”circle” size=”big” name=”coffee”]

Gratis Koffie & Thee

Voor en na al onze kitesurf cursussen kun je altijd even opwarmen. Geniet van een espresso, cappucino of latte machiatto van Nescafe of een heerlijk bekertje thee.

[/col]

[col size=”6″]

[icon type=”circle” size=”big” name=”video-camera”]

Videocoaching

Nog meer uit je kitesurf cursus halen? Bij elke sport is reeds bewezen dat het jezelf bekijken op video nog meer toevoegt aan je leerproces. De video coaching wordt op de ipad bij de kitesurfbus gedaan na je les zodat je de learnings bij je volgende sessie direct kunt toepassen. Bij de startercursus deluxe is dit gratis inbegrepen.

[/col]

[/row]

[row cols_nr=”2″]

[col size=”6″]

[icon type=”circle” size=”big” name=”shopping-cart”]

Kitesurf Shop

Wij zijn ook nauw betrokken bij de ontwikkeling en ontwerp van nieuw kitesurfmateriaal en testen nieuwe kites en boards ook regelmatig. Met deze kennis kunnen we jou professioneel adviseren wanneer je je eigen materiaal gaat aanschaffen. Kom langs in onze shop Kitesurfshop Haarlem

[/col]

[col size=”6″]

[icon type=”circle” size=”big” name=”credit-card”]

Pinnen, ja graag!

Bij Kitesurfschool Kitearena kun je met je pinpas betalen. Zelfs betalen met Mastercard of Visacard is mogelijk. Cash kan natuurlijk ook altijd.

[/col]

[/row]

 

GA NAAR ONS KITESURF CURSUS OVERZICHT