ONZE PASSIE IS KITESURFEN!

Al sinds onze eerste meters op het board.

We hebben de hele wereld afgereisd naar kitesurf hotspots in de Carib, Filippijnen, Sri Lanka, Nieuw Zeeland, Egypte, Marokko, Brazil en vele landen in Europa. Nu hebben we ons gevestigd in Nederland, een van de beste kitesurflanden, waar onze droom werkelijkheid is geworden in Kitesurfschool Kitearena.

ABOUT THE TEAM

Kitesurfles geven met hart en ziel! Ons doel is ons enthousiasme voor deze fantastische sport op onze studenten over te brengen.

MEET THE TEAM

Onze rijke kennis en ervaring merk je direct in de persoonlijke kitesurfles. Bij onze kite school zijn al onze instructeurs gecertificeerde IKO instructeurs en wij geven op professionele wijze kitesurfles aan alle niveaus. Bij Kitesurfschool Kitearena zit je dus goed. Een top start van jouw kitesurf journey!

 

Alex

Alex

EIGENAAR & HOOFD INSTRUKTEUR

Fly high en ride free, dat is mijn motto. Hoe hoger hoe beter, niet alleen mijn eigen sprongen, maar vooral de golven die ik het liefst ride met persoonlijke handgemaakte boards.

Ellen

ELLen

MEDE EIGENAAR & INSTRUKTEUR

Cruise and chill dat is wat ik wil. Vooral in warm blauw water met een zonnetje. Maar de wekelijkse sessies in het typische gure hollandse weer houden mij ook scherp.

 

 

Wen

Wendelien

INSTRUKTEUR

 

Sjoerd

Sjoerd

INSTRUKTEUR

 

 

waarom kitesurf lessen met Kitearena?