WELKOM BIJ NORTH SEA KITESURF SCHOOL & KITEARENA

Kitesurfen is onze passie en daar gaan wij voor! North Sea Kitesurf school en Kitearena bestaat uit professionele, ervaren en enthousiaste instructeurs die uitgebreid de tijd nemen voor iedere nieuwe student. Onze kite school heeft ervaring met zowel complete beginners als wel met de meer ervaren kiter die bijvoorbeeld al een kitecursus heeft gevolgd.

Onze kiteboardingschool staat bekend om de persoonlijke aandacht die wij aan iedere student besteden, onze professionaliteit en natuurlijk de hoge fun factor van onze lessen. Kitesurfen is onze passie en dat merk je aan alles. Wij hebben jarenlange ervaring in het geven van kitelessen en onze kite school streeft altijd naar kwalitatief goede, maar vooral veilige kitelessen, met vooral heel veel fun op het water!

Bij onze kite school zijn al onze instructeurs gecertificeerde IKO instructeurs en wij geven op professionele wijze kitesurfles aan alle niveaus. Onze kite school werkt alleen met de beste kwaliteit materialen, en omdat wij precies weten waar je het beste kan kitesurfen in Nederland zijn wij flexibel met onze locaties.

Kitesurfen is een sport waarmee veilig mee moet worden omgegaan en daarom geven wij in onze Kitesurfschool alleen privé-lessen of semi-privélessen (twee personen), omdat dit volgens ons de beste en de veiligste methode is om het kiten pas echt goed onder de knie te krijgen. Daarom is het ook belangrijk dat je altijd eerst kitesurfles volgt waarbij je ondersteund wordt door professionele kitsurfers. Tijdens onze kitesurflessen leer je op een professionele manier hoe je het veiligst kunt kiten, en hoe je moet handelen tijdens de verschillende omstandigheden op het water.

Kwaliteit, passie, professionaliteit en heel FUN is al sinds jaren ons motto. Ben je klaar voor je eerste les? Bel dan nu kitesurfschool Kitearena voor een eerste introductieles bij de best kite school van Nederland.