KITESURF LES PAKKETTEN

KITESURF LES PLANNEN

De kitesurfsport is afhankelijk van de elementen der natuur, met name van de wind. Daarom hebben we de keuze uit verschillende goede les locaties waaruit we kunnen kiezen afhankelijk van de wind richting, sterkte en kwaliteit. Wij gebruiken onderstaande aanpak om de beste spot en tijd te selecteren om jouw ervaring met kitesurfen te optimaliseren.

KITELES BOEKEN

Wij maken gebruik van een online boeking systeem. U kunt zich inschrijven op onderstaande formulier en zelf u les inplannen op de gewenste datum en tijd.
}

TIJDEN

De cursussen worden gegeven in blokken van 3 uur. Open 7 dagen per week.

  • Ochtend sessie: Start tijd 9:30 uur
  • Middag sessie: Start tijd 13:30 uur
  • Avond sessie: Start tijd 18 uur/19 uur (afhankelijk tot hoe lang het licht genoeg blijft)

WEERS AFHANKELIJK

De dag van te voren nemen we contact met je op en informeren je over jouw cursus. Als de windvoorspelling te weinig of te veel is, kunt u meteen een nieuwe datum inplannen.

WAT MOET IK MEENEMEN?

Neem een handdoek mee, iets te drinken en te eten is ook niet verkeerd en als de zon schijnt vergeet je gezicht dan niet in te smeren met zonnebrandcreme want je kunt op het water snel verbranden.

We raden aan je zwembroek/bikini alvast onder je normale kleding te dragen zodat je makkelijk en snel het wetsuit aan kan trekken.

KITESURF MATERIAAL

Ons motto is dat we alleen lesgeven met hetzelfde kwalitatief hoogwaardig materiaal dat we ook gebruiken als we zelf het water op gaan voor een kitesurfsessie.

De cursusprijs is inclusief al het benodigde materiaal, dus ook wetsuits en zelfs schoentjes en handschoenen mocht dat nodig zijn.