KITESURF GEVORDERDE LES

3 uur groepsles €114,-  | 2 uur privéles €159,-
DEZE KITESURF LES IS VOOR MENSEN DIE ERVARING HEBT MET KITESURFEN.

Heb je al een kitesurfles gehad en wil je graag beter leren kitesurfen, dan is de gevorderde kitesurf les voor jou.

Wij kijken precies hoeveel jij al weet en passen vervolgens onze kitesurfles daar op aan. Het is de perfecte manier om het kitesurfen weer op te pakken of extra lessen te nemen na onze Introductie kitesurfles. Je weet al hoe je veilig omgaat met de kite. Je kunt de kite gecontroleerd besturen en wilt nu oefenen met het board.

Aan het begin van de cursus nemen we kort de veiligheidsaspecten (ook selfrescue) nog eens met je door en oefenen de vaardigheden die nodig zijn om je voor te bereiden op de waterstart. Je laat zien dat je de kite goed kunt controleren, dit oefenen we extra indien nodig. Dan leer je hoe je met het board omgaat en oefen je de correcte lichaam / kite / board positie voor de waterstart. Dan is het tijd om je eerste meters te maken op het board, stoppen en van richting veranderen. Het doel is dat je vaart op het board en klaar bent om zelfstandig verder te oefenen.

Maximaal 2 studenten per instructeur bij groepsles. 

RADIO COMMUNICATIE

Het gebruik van een Walkie Talkie tijdens de kitesurf cursus geeft het extra voordeel dat je altijd en continue tips en aanwijzingen krijgt. Zowel tijdens het body draggen, de eerste meters op het board of het relaunchen van de kite. Wij lopen natuurlijk dicht bij je in het water, maar met de Walkie Talkie sta je ook altijd nog in direct contact met je instructeur.
START YOUR ADVENTURE HERE
.

 

 

 

GEVORDERDE LES BOEKENBEKIJK ONZE LESPAKKETTEN